Gecoördineerde serie aanvallen op christenen in India nieuws
Nieuws

Gecoördineerde serie aanvallen op christenen in India

26 november 2022

India – Hindoeïstische organisaties in de Indiase deelstaat Chhattisgarh voeren op dit moment aanvallen tegen christenen uit. Dagelijks worden christenen op vermoedelijk gecoördineerde wijze aangevallen. De afgelopen weken raakten tientallen christenen gewond. HVC helpt de gewonden waar mogelijk, maar vreest de komende weken nieuwe aanvallen. 

Stadswandelingen door Tholen voor HVC agenda
Agenda

Stadswandelingen door Tholen voor HVC

7 december 2022

Voor het goede doel binden we de wandelschoenen onder om de mooiste plekjes van het Zeeuwse vestingstadje Tholen te ontdekken. Onder leiding van Corrie Kole als onze enthousiaste gids verkennen we alle bezienswaardigheden. En dat ten bate van HVC!

HVC Journaal: aanval op christenen in Bangladesh - nood door het coronavirus (video) journaal
Journaal

HVC Journaal: aanval op christenen in Bangladesh - nood door het coronavirus (video)

1 april 2020

In januari werd een groep christelijke Rohingya in het vluchtelingenkamp in Bangladesh aangevallen. Hoe is het nu met hen? Is er nieuws over evangelist Taher?​ Verder in dit journaal: het coronavirus heeft grote gevolgen wereldwijd, ook voor de vervolgde kerk. Bekijk dit HVC Journaal​:

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!